Joomla Slide Menu by DART Creations

e-bordro-e-devlet

Canli Yayin

Fethullah YAVUZ PDF

Manisa’da doğdu. İlk öğreniminden sonra hafızlığını ikmal etti. İmam Hatip Lisesi’ni  Manisa’da bitirdikten sonra 1998 yılında Konya İlahiyat Fakültesinde yüksek öğrenimini tamamladı. Uluslararası Ahmet Yesevi Üniversitesi Ekonomi Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Bölümünde “Evrensel Liderlik Nitelikleri Açısından Hazreti Muhammed” adlı çalışmasıyla Yüksek Lisansını bitirdi.

1997 yılında müezzin-kayyım olarak başlayan memuriyet safahatında Manisa-Kula ve Manisa-Merkez camilerinde görev yaptı. 2001 yılında başladığı Konya Selçuk Eğitim Merkezi İhtisas Kursundan 2004 yılındaki mezuniyetinin akabinde Manisa-Turgutlu’da vaiz olarak göreve başladı. 2009 yılında Muş’un Malazgirt ilçesine müftü olarak atandı. 14.09.2012 tarihinden itibaren Kaş Müftülüğüne getirildi.